You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Exchange & amp; Retur

Vi vil have dig til at være helt tilfreds med dit køb

Kontroller det snarest muligt efter modtagelsen, og åbn ikke tilbehør, før du kontrollerer størrelsen på hovedelementet. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, vil vi med glæde bytte eller returnere det underlagt denne returpolitik. Gratis 365-dages returret. Returner noget af en eller anden grund i op til et år efter, at du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

 

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere en del eller hele din ordre til refusion eller ombytning, skal du give os besked inden for 14 dage efter dagen efter levering af varen. Du kan give os besked ved at indsende en anmodning om tilbagelevering i afsnittet udfyldte ordrer på din konto på dette websted eller via e-mail eller telefonisk.

Kunder får muligvis ikke fuld refusion, hvis varer returneres til os brugt eller vasket, ikke i den oprindelige tilstand med tags intakte, med mærker eller lugte (f.eks. parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at varerne returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen, som producenten havde til hensigt.

Vær venligst forsendelsesbevis, når du sender varerne tilbage til os. Dette er af din egen sikkerhed, hvis varer går tabt under transport.

 

Refusionspolitik

For anmodninger om afbestilling eller annullering af hele ordren inden for 14 dage efter dagen efter levering af ordren refunderer vi din betaling inklusive omkostninger til pakning og porto (undtagen de ekstraomkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden type levering end den billigste type standardlevering, der tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrevarer.

For delvise ordrereturanmodninger, der modtages inden for 14 dage efter dagen efter levering, refunderer vi ordreomkostningerne. Paknings- og portoomkostninger refunderes ikke. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrevarer.

Hele eller delvise ordreafgivelsesanmodninger modtaget efter 14 dage dagen efter levering kan accepteres efter vores skøn og en kreditnota eller udveksling tilbydes. Paknings- og portoomkostningerne refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreartiklerne.

Standardomkostninger til pakning og porto for ombytningsartikler vil ikke blive opkrævet, medmindre ombytningsartiklerne derefter returneres til os for en refusion, i hvilket tilfælde de trækkes fra refusion . Eksprespakning og portoomkostninger for udvekslingsartikler skal betales på forhånd.

 

Procedure

For at indsende en anmodning om retur via dette websted skal du logge ind på din konto, gå til Gennemførte ordrer, klik på Returner varer ud for den relevante ordre, udfyld formularen og klik på; Send returanmodning. Alternativt bedes du kontakte os via telefon eller e-mail med dit ordrenummer, hvad du vil returnere, og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager derefter en e-mail med dit returanmodnings-id plus instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, udskifte eller udveksle varen afhængigt af tilgængelighed.

Send venligst returvarerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en registreret eller sporbar sporingsmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning for den bogførte værdi.

Ved modtagelse af pakken vil vi afgøre, om varen er acceptabel for returnering i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion behandles inden for syv dage.

Refusioner betales tilbage med samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere pengene tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet din refusion.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en forklaring på årsagerne til dens returnering.